DOLAR 45,5518 0.24%
EURO 53,0359 -0.25%
ALTIN 6.674,30-1,75
BITCOIN 3600905-2.82845%
Bursa
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Demirtaş’lılarla Bir Araya Geldi
    • Haber 16
    • Gündem
    • Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Demirtaş’lılarla Bir Araya Geldi

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Demirtaş’lılarla Bir Araya Geldi

    ABONE OL
    15 Mayıs 2026 14:55
    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Demirtaş’lılarla Bir Araya Geldi
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

    Osmangazi Yeni Modern Pazar Alanına Kavuşmak için Gün Sayıyor

    Başkan Erkan Aydın: “Söz Verdiğimiz Tarihte Demirtaş Sakarya Mahallesi Pazar Alanını Hizmete Sunacağız”

    Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yapımında sona gelinen Demirtaş Sakarya Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirterek pazar alanının söz verdikleri tarihte hizmete açılacağının müjdesini verdi.

    Osmangazi Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi amacıyla modern kapalı pazar alanı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yapımında sona yaklaşılan Demirtaş Sakarya Mahallesi Pazar Alanı’nı, Başkan Erkan Aydın, Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu, Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar ile birlikte ziyaret ederek çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

    İncelemelerin ardından Demirtaş Merkez Camii’nde cuma namazını kılan Başkan Aydın, namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Aydın, ihtiyaç duyulan hizmetlerin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti.

    “Pazar Alanını 2-3 Ay İçinde Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunacağız”

    Demirtaş Sakarya Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda çalışmaların iyi gittiğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    “Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu, Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar ve ilgili müdürlerimiz de süreci yakından takip ediyor. Söz verdiğimiz gibi 6 ay içinde burayı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yağmur suyunun depolandığı, günümüz şartlarına uygun, modern ve tasarruf sağlayan bir pazar alanı olacak. İnşallah 2-3 ay içerisinde açılışını yapmak nasip olur.”

    Demirtaş sakinleri ise yaptığı hizmetlerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ