DOLAR 46,4992 0.05%
EURO 52,7800 -0.3%
ALTIN 5.997,72-2,37
BITCOIN 2831411-2.21406%
Bursa
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

    Nilüfer’de Liselerarası Kitap Kapağı Yarışmasında Kazananlar Açıklandı
    • Haber 16
    • Gündem
    • Nilüfer’de Liselerarası Kitap Kapağı Yarışmasında Kazananlar Açıklandı

    Nilüfer’de Liselerarası Kitap Kapağı Yarışmasında Kazananlar Açıklandı

    ABONE OL
    24 Haziran 2026 18:04
    Nilüfer’de Liselerarası Kitap Kapağı Yarışmasında Kazananlar Açıklandı
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

    Nilüfer Belediyesi’nin Yılın Yazarı Sennur Sezer anısına düzenlediği “Liselerarası Kitap Kapağı Yarışması”nda kazananlar açıklandı. Yıldırım Borsa İstanbul Kız Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencisi Ecrin Nur Subaşı 1’incilik ödülünü aldı. Yarışmaya katılanlardan 89 eserin seçildiği sergi ise 8 Temmuz’a kadar Konak Kültürevi’nde gezilebilecek.

    Nilüfer Belediyesi’nin Yılın Yazarı Sennur Sezer etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Liselerarası Kitap Kapağı Tasarım Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Sennur Sezer’in “İzi Kalsın” kitabını okuyan öğrenciler, kapağı yeniden tasarladı. Bursa genelinden 18 okulun katıldığı yarışmaya 270 tasarım teslim edildi. Seçici kurulun değerlendirmelerinin ardından, 3 öğrenci dereceye girerken, 3 öğrenciye de seçici kurul özel ödülü verildi.

    Konak Kültürevi’nde düzenlenen ödül töreni ve serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, okulların öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Okan Şahin, desteklerinden dolayı Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okul müdürlüklerine ve öğrencilere teşekkür ederek, ödül alanları tebrik etti.

    Yarışmada tasarım ödülünü Yıldırım Borsa İMKB Lisesi öğrencisi Ecrin Nur Subaşı almaya hak kazandı. Yarışmanın 2’ncisi Yıldırım Borsa İMKB Lisesi’nden Ayşe Azra İnce olurken, Feriha Uyar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Meryem Yıldırım da üçüncü oldu.

    Seçici kurul özel ödülüne ise 3 eser layık görüldü. Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Irmak İrem Emir, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nden Mercan Kayış ve Defne Oğuz özel ödülü aldı.

    Sergilenmeye değer bulunan 89 eser ise 8 Temmuz’a kadar Konak Kültürevi’nde izlenebilecek

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ