DOLAR 43,9588 0.05%
EURO 51,5665 -0.75%
ALTIN 7.533,171,32
BITCOIN 2936001-0.08511%
Bursa
12°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

    Akçalar Mahallesine Yeni Su Deposu

    Akçalar Mahallesine Yeni Su Deposu

    ABONE OL
    2 Mart 2026 14:39
    Akçalar Mahallesine Yeni Su Deposu
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

       ALTYAPIDAN ÜSTYAPIYA KADAR BİRÇOK ALANDA PROJELER GELİŞTİREN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, NÜFUS YOĞUNLUĞUNUN ARTTIĞI AKÇALAR’IN İÇME SUYU PROBLEMİNİ DE ÇÖZÜYOR.
       Bursa Büyükşehir Belediyesi, artan nüfus ve yapılaşmayla birlikte su basıncı sorununun yaşandığı Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’nde inşa ettiği depoyla su problemini çözüme kavuşturuyor.
    Bursa’da sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini için yatırımlarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’ndeki bir ihtiyacı daha gideriyor. Özellikle yüksek katlarda yaşanan su basıncı sorununun çözümü için proje geliştiren BUSKİ Genel Müdürlüğü, mevcut 100 metreküplük eski ve yetersiz deponun yerine 1.000 metreküplük yeni bir depo inşa ediyor. Betonarme perde imalatları devam ederken, mekanik imalat çalışmaları da sürüyor.
    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de inşaat alanını gezerek BUSKİ Genel Müdürü Mehmet Ercihan Subaşıoğlu ve BUSKİ yetkililerinden bilgi aldı.
    “AKÇALAR’IN SU SORUNUNU BİTİRİYORUZ”
    Akçalar Mahallesi’ndeki binaların üst katlarında yıllardır su basıncı sorunu yaşandığını belirten Başkan Mustafa Bozbey, bu konuda yoğun şikayet ve talep aldıklarını hatırlattı. BUSKİ aracılığıyla hızlı bir şekilde harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “100 metreküplük depo yerine vatandaşların sorununu çözecek olan 1000 metreküplük yeni depoyu inşa ediyoruz. Yeni su deposuyla birlikte Akçalar’da artık en üst katlara dahi rahatlıkla su çıkacak. Mayıs ortalarına doğru tesisimiz tamamlanacak. Akçalar’ın su sorununu tamamen bitirmiş olacağız. Büyüyen Bursamızın altyapısını bugünden güçlendiriyor, yarının ihtiyaçlarını planlı bir şekilde karşılıyoruz” dedi.

    Akçalar’a yeni su deposu

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ