DOLAR 46,8629 0.16%
EURO 53,6121 0%
ALTIN 6.277,781,33
BITCOIN 29497031.35765%
Bursa
23°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

    Yıldırım Belediyespor Güreş’te 3 Madalya Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı
    • Haber 16
    • Gündem
    • Yıldırım Belediyespor Güreş’te 3 Madalya Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı

    Yıldırım Belediyespor Güreş’te 3 Madalya Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı

    ABONE OL
    4 Temmuz 2026 12:18
    Yıldırım Belediyespor Güreş’te 3 Madalya Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

       GÜREŞTE YILDIRIM FIRTINASI

      YILDIRIM BELEDİYESPOR, SİVAS’TA DÜZENLENEN U17 YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NI 3 MADALYA İLE TAMAMLADI

     U17 YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA TAKIM HALİNDE İKİNCİ OLAN YILDIRIM BELEDİYESPOR, BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

     YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, “GENÇLERİMİZE SUNDUĞUMUZ SPOR İMKANLARININ BAŞARIYLA TAÇLANDIĞINI GÖRMEK BİZLERE MUTLULUK VERİYOR. HEDEFİMİZ, YILDIRIM’I SADECE ALTYAPI VE TESİSLERİYLE DEĞİL, YETİŞTİRDİĞİ BAŞARILI SPORCULARLA DA ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR SPOR KENTİ HALİNE GETİRMEKTİR”  

    BURSA- U17 Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda takım halinde ikinci olan Yıldırım Belediyespor, büyük bir başarıya imza attı.

    Yıldırım Belediyespor, Sivas’ta düzenlenen U17 Yıldızlar Güreş Grup Şampiyonası’na damga vurdu. Yıldırım Belediyespor, toplam 82 kulüp ve 397 güreşçinin katıldığı organizasyonu 3 madalya ile tamamlayarak büyük başarıyla imza attı. Şampiyonada 70 puan toplayan Yıldırım Belediyespor, takım halinde Türkiye ikincisi oldu. Organizasyonda mindere çıkan Yıldırımlı güreşçilerden Batın Naniş, 48 kiloda altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Bilal Güzeltepe 55 kiloda gümüş madalyanın sahibi olurken, Yusuf İslam Kara ise 80 kiloda bronz madalya elde etti. Gösterdikleri performansla minderde fırtına gibi esen genç güreşçiler, Yıldırım ve Bursa’ya büyük gurur yaşattı.

    SPORDA ÖRNEK KENT YILDIRIM

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, başarılı güreşçileri ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Yılmaz, “Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Emeklerinin karşılığını dereceye girerek alan sporcularımızı, antrenörlerini ve kıymetli ailelerini kutluyorum. Spora yaptığımız yatırımlar madalya olarak geri dönüyor. Gençlerimize sunduğumuz spor imkanlarının başarıyla taçlandığını görmek bizlere mutluluk veriyor. Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecek. Hedefimiz, Yıldırım’ı sadece altyapı ve tesisleriyle değil, yetiştirdiği başarılı sporcularla da örnek gösterilen bir spor kenti haline getirmektir” dedi.

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ