DOLAR 45,7392 0.33%
EURO 53,0889 -0.22%
ALTIN
BITCOIN 3445795-1.98453%
Bursa
19°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

    Yıldırım Belediyesi’nin Düzenlediği Sünnet Şölenine Kayıtlar Başladı
    • Haber 16
    • Gündem
    • Yıldırım Belediyesi’nin Düzenlediği Sünnet Şölenine Kayıtlar Başladı

    Yıldırım Belediyesi’nin Düzenlediği Sünnet Şölenine Kayıtlar Başladı

    ABONE OL
    23 Mayıs 2026 14:08
    Yıldırım Belediyesi’nin Düzenlediği Sünnet Şölenine Kayıtlar Başladı
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

    YILDIRIM’DA ÜCRETSİZ SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

    YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL HALE GELEN SÜNNET ŞÖLENİNE KAYITLAR BAŞLADI. 

    BURSA- Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi’nin, her yıl düzenlediği sünnet şölenine kayıtlar başladı.

    Toplumun her kesiminin ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya yönelik çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenine kayıtlar başladı. Doruk Sağlık Grubu ile iş birliği içinde yürütülen geleneksel sünnet şöleni kapsamında; 2-14 yaş arası çocuklar uzman doktorlar tarafından, hijyenik şartlarda sünnet ediliyor. Erkekliğe ilk adımını atan çocuklar için Ağustos ayının sonunda büyük bir şölen düzenleyecek olan Yıldırım Belediyesi ayrıca çocukların sünnet kıyafetlerini de ücretsiz karşılıyor. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler 444 16 02 numaralı telefondan kayıt oluşturup, detaylı bilgi alabiliyor.

    BAŞKAN’DAN MİNİKLERE ZİYARET

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sünnet işlemlerinin devam ettiği Doruk Hatanesi’ni ziyaret ederek çocuklar ve ailelerle bir araya geldi. Sünnet olan çocukların heyacanını paylaşıp, hediyeler veren Başkan Oktay Yılmaz, “Bu yıl da geleneksel sünnet şölenimizi gerçekleştiriyoruz. Daha fazla evladımızın ücretsiz sünnet hizmetimizden faydalanması adına bu yıl başvuru ve işlem süresini de uzun tuttuk. Ağustos ayına kadar sünnetlerimiz devam edecek. Sünnet operasyonlarımız çok sağlıklı, modern ve hijyenik şartlarda gerçekleştiriliyor. Bu noktada bizlere destek veren Doruk Sağlık Grubu’na ve kıymetli doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ