DOLAR 44,3315 0.03%
EURO 51,3220 -0.13%
ALTIN 6.732,241,67
BITCOIN 31395340.01191%
Bursa

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz “Vatanın Gerçek Sahibi Şehitlerimizdir”
    • Haber 16
    • Gündem
    • Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz “Vatanın Gerçek Sahibi Şehitlerimizdir”

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz “Vatanın Gerçek Sahibi Şehitlerimizdir”

    ABONE OL
    19 Mart 2026 07:41
    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz “Vatanın Gerçek Sahibi Şehitlerimizdir”
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

      YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, PINARBAŞI VE HAMİTLER ŞEHİTLİKLERİNİ ZİYARET EDEREK, ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

    BAŞKAN YILMAZ; “ŞEHİTLERİMİZİN HATIRASINI YAŞATMAK, ONLARIN BİZLERE EMANET ETTİĞİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKMAK EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZDUR.”

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Pınarbaşı ve Hamitler şehitliklerini ziyaret etti. Şehit kabirlerine karanfil bırakarak, dua eden Başkan Yılmaz, şehit aileleriyle de bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit annelerinin ellerini öperek, hal ve hatırlarını soran Başkan Yılmaz, “Şehitlerimiz bu vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için en büyük fedakarlığı yapmıştır. Bu vatanın gerçek sahibi şehitlerimizdir. Aziz şehitlerimizin emanet olarak bıraktıkları aileleri başımızın tacıdır. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Kapımız da gönlümüz de sonuna kadar şehit ailelerine açık. Onların her zaman yanında olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim en asli görevimizdir. Devletimiz ve milletimiz, şehit ailelerinin her daim yanındadır” ifadelerini kullandı.

    ‘RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM’

    Çanakkale Zaferi’nin önemine de değinen Başkan Yılmaz; “18 Mart, sadece bir zaferin yıldönümü değil, aynı zamanda milletimizin birlik, beraberlik ve vatan sevgisinin en güçlü şekilde ortaya konduğu bir destanın adıdır. Çanakkale’de yazılan bu eşsiz kahramanlık hikâyesi, bugün de bizlere yol göstermeye devam ediyor. O gün canlarını feda eden kahraman ecdadımız sayesinde bugün özgürce yaşıyoruz. Bu nedenle şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, onların bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale’de destan yazan tüm kahramanlarımızı ve vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ