DOLAR 38,0935 3.71%
EURO 41,6844 3.59%
ALTIN 3.730,804,22
BITCOIN 31898245.30491%
Bursa

HAFİF KAR YAĞIŞLI

SABAHA KALAN SÜRE

    Yıldırım Belediyesi İlçedeki Görme Engelli Sporseverleri Bursaspor Maçlarında Ağırlamayı Sürdürüyor
    • Haber 16
    • Gündem
    • Yıldırım Belediyesi İlçedeki Görme Engelli Sporseverleri Bursaspor Maçlarında Ağırlamayı Sürdürüyor

    Yıldırım Belediyesi İlçedeki Görme Engelli Sporseverleri Bursaspor Maçlarında Ağırlamayı Sürdürüyor

    ABONE OL
    17 Şubat 2025 09:51
    Yıldırım Belediyesi İlçedeki Görme Engelli Sporseverleri Bursaspor Maçlarında Ağırlamayı Sürdürüyor
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL
      BURSASPOR SEVGİSİ ENGEL TANIMIYOR

     BURSA- Yıldırım Belediyesi, ‘herkes için spor anlayışıyla görme engelli taraftarın Bursaspor maç coşkusunu paylaşmaya devam ediyor.

    Yıldırım Belediyesi, Bursaspor’a destek olmaya, Yıldırımlıları Bursaspor ile buluşturmaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen yeşil beyazlıların evinde Anadolu Üniversitesi’ni 4-1 mağlup etti. Herkes için spor anlayışı ile ilçedeki görme engelli vatandaşları Bursaspor tribünlerinde ağırlayan Yıldırım Belediyesi, onlara, Türk spor basının önde gelen isimlerinden olan spiker Sabri Ugan’ın anlatımıyla adeta şampiyonluk heyecanını yaşatıyor.

    Bursaspor’un tüm şehrin sevdası olduğunu ve bu tarihi sezona tanıklık etmek isteyen görme engelli taraftarların da bu heyecanı yaşamasını istediklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizim için özel olan kardeşlerimizin bu tarihi sürece tanıklık etmeleri ve bu sevince ortak olmaları çok önemli. Sezon sonuna kadar bu kardeşlerimizi şampiyon Bursaspor’umuz ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

    Resim önizlemesi

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ