DOLAR 36,2999 0.06%
EURO 37,9910 0.1%
ALTIN 3.418,88-0,05
BITCOIN 3455038-0.6589%
Bursa

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Mahalle Ziyaretleri
    • Haber 16
    • Gündem
    • Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Mahalle Ziyaretleri

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Mahalle Ziyaretleri

    ABONE OL
    4 Ocak 2025 15:54
    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Mahalle Ziyaretleri
    0

    BEĞENDİM

    ABONE OL

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, saha çalışmaları kapsamında Sakarya, Ulu ve Hacı İlyas mahallelerini ziyaret etti. Başkan Aydın, esnafın ve vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın’ın mahalle ziyaretlerindeki son adresi Sakarya, Ulu ve Hacı İlyas mahalleleri oldu. Muhtarlık ziyareti ile başlayan saha çalışmasında, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aydın, gelen talep, öneri ve şikayetleri not aldı. İhtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Aydın, mahallelerdeki sıkıntıların çözülmesi adına gerekli çalışmaları başlattı.

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahalle ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Osmangazimizin her mahallesi, her sokağı çok değerli ama Sakarya Mahallesi’nin yeri bir başka benim için. Bugün Sakarya, Ulu ve Hacı İlyas Mahalleleri’nde komşularımızla bir araya gelerek hasret giderdik. Sohbetler ederek ihtiyaçlar ve beklentiler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Komşularımızla daha sık bir araya gelmek, onların taleplerini dinlemek ve birlikte çözüm üretmek benim için çok kıymetli. Samimi sohbetleri ve içten karşılamaları için mahalle sakinlerimize, ayrıca Sakarya Mahalle Muhtarı Nusret Aydın’a, Ulu Mahalle Muhtarı Sezen Fidan’a ve Hacı İlyas Mahalle Muhtarı Gökhan Duran’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Resim önizlemesi

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      SON DAKİKA HABERLERİ