Tavuk

Stratejik Plan Kapsamında 17 İlçeyi Ziyaret Etti

 

Bursa’nın stratejik plan çalışmaları kapsamında 17 ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa’nın geleceğini tarif eden stratejik planı, katılımcı bir anlayış ile gerçekleştireceğiz” dedi.

Bursa’nın 2024-2029 stratejik plan çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kestel ilçesini de ziyaret ederek stratejik plan toplantılarının ilk ayağını tamamlamış oldu. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol’u makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, ilçe belediye bürokratlarının da katıldığı toplantıda Kestel’de yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

“Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Bozbey, önümüzdeki 5 yıl içerisinde ilçede yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldıklarını söyledi. Kestel Belediyesi’nin yapacaklarını ve birlikte yapabilecekleri çalışmaları konuştuklarını belirten Başkan Bozbey, “Kestel ile birlikte 17 ilçemizdeki toplantılarımızı tamamlamış olduk. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 5 yılda Bursa’nın nereye geleceğini tarif eden stratejik planı, katılımcı bir anlayış ile gerçekleştirmiş olacağız. Çalışmalarımız ile Bursalılar gülümsemeye devam edecekler. Bursalıların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Vatandaşlarımızın kurban atıkları konusunda hassas davranmaları istiyorum. Siyah poşetlerde toplayarak belediyelerimizin belirlediği güvenli atık toplama alanlarına götürmelerini rica ediyorum” dedi.
Stratejik plan kapsamında 17 ilçe ziyaret edildi