Tavuk

Saadet Partisi'nin Açıklaması

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Zeki Çelik Gazze’deki soykırımla ilgili basın açıklaması yaparak, Ey Siyonistler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu müddetçe, Milli Görüş hareketi var olduğu müddetçe, asla ve asla hedefinize ulaşamayacaksınız dedi.

Parti binasında il başkanı Ali Osman Karahan, Genel İdare Kurulu Üyesi Selim Sait Terzioğlu ve il başkan yardımcısı Taner Keleş’in katılımıyla istişare kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Çelik yaptığı açıklamada “Bu gün buraya kanayan yaramız olan hatta dünyanın kanayan yarası olan Gazze sorununu dertleşmek için toplanmış bulunuyoruz.

Siyonizm’in felsefesi yanlış yaklaşımlardan oluşur. Öncelikle en büyük yanlışları kendilerini üstün ırk olarak görmeleridir, yani Siyonizm Yahudiler dışındaki herkesi kendilerine hizmet etmek için yaratılmış canlılar olarak görür, insan olarak bile görmezler.

Onlar isterlerse kendilerine hizmet ettirirler isterlerse öldürürler buna kimse karışamaz.

Bundan yola çıkarak bütün dünyaya seslenmek isteriz ki, evet Siyonistler Müslümanlara düşmandır ama Hristiyanlara daha da düşmandırlar. Hatta Siyonizm’in sapık görüşlerine teslim olmamış Yahudilere bile düşmandırlar.

Bugün Filistin Devleti sınırları içerisinde yaşayanlar Filistinli Müslümanlar değil de Hristiyan İngilizler,

Hristiyan Almanlar, Budistler veya Hindu Hindistanlılar olsa bile sonuç değişmeyecektir, değişen tek şey

ölen insanların isimleri olacaktır. Bundan dolayı Gazze'de olan olayları Filistin İsrail meselesi olarak görmek veya İsrail Hamas meselesi olarak görmek İsrail'e yapılabilecek en büyük destek ama insanlığa yapılabilecek en büyük ihanettir.

Siyonizm’in ikinci büyük yanlışı ise büyük İsrail'i kurmakla mükellef olduklarına dair inançtır ve o büyük İsrail sınırları içerisinde hepiniz biliyorsunuz ki birçok İslam ülkesinin ve Türkiye'nin de toprakları vardır.

Toprağımızda gözü olan bir devlete karşı hiçbir şey yokmuş gibi davranmak akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Bu tutum ve davranışı sergileyenler bilmeden yapıyorlarsa çok gafilce, bilerek yapıyorlarsa çok haince buluyoruz. Dünya’ya bin yıl adaletle hükmetmiş olan Osmanlı Devleti'nin varisi olan Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları olarak buradan İsrail'e seslenmek istiyoruz:

Çeşitli entrika ve sahtekârlıklarla siyasal ve ekonomik olarak kilitlemiş olduğunuz dünya liderlerinin sessizliği sizi aldatmasın, koltuğunu ülkesinden daha çok seven İslam ülkelerinin liderlerinin gafleti sizi şımartmasın.

Andolsun ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu müddetçe, Milli Görüş hareketi var olduğu müddetçe, Türkiye'de Vatansever insanlar var olduğu sürece asla ve asla hedefinize ulaşamayacaksınız ve yine bilin ki Saadet Partisi mutlaka ve mutlaka iktidara gelecektir ve iktidara geldiği ilk gün bu katliamların hesabını

sizden soracak ve büyük İsrail projesini başınıza geçirecektir.

İnsanlık Filistin için bir adım atılsın, soykırım dursun diye aylardır çırpınıyor bu adımı birleşmiş milletlerin atmayacağı aşikâr hale gelmiştir. Geriye insanlığın umutlarını yeşertebilecek İslam ülkeleri ve D-8’ler kalmaktadır. D-8’lerin gücünün farkına varın. İsrail'in beklediği kınamayı değil, Gazze’nin, Filistin'in ve

insanlık vicdanının beklediği kararları duyurun. Biz artık İsrail'in kınanmasından, İsrail'e lanet okunmasından bıktık. Beyaz Sarayın önünde de, İngiltere'de, Kanada'da, Tüm Avrupa ülkelerinde ve Beyazıt meydanında da insanlar bir şey haykırıyorlar: Katil İsrail Filistin'den Defol.

7 Ekim'den bu yana yani tüm Dünya bu olayları konuşmaya başladıktan bu yana Gazze yerle bir edildi. İsrail Şimdi de çadırlarda barınmaya çalışan insanları bombalıyor ve yakıyor. Kınamakla yetinenlere bir araya

gelemeyenlere yaptırım uygulamayanlara yazıklar olsun.

Buradan İslam devletlerinin yöneticilerine ve ülkemizi yöneten Devlet Büyüklerine soruyor ve merak

ediyoruz, daha konuşacak ne kaldı. 7 Ekim'den beri sayısız kere kınadığınız bu zulmü daha ne kadar

kınamaya devam edeceksiniz. O büyük büyük devletler İsrail'in yanında olabilir fakat insanlık vicdan

itibarıyla Filistin'in yanındadır. Her bağımsızlık mücadelesi gibi Filistinlilerin bağımsızlık mücadelesi de bir gün mutlaka zafere ulaşacaktır.

Soru şu! Siz bu zaferin neresinde olacaksınız? dedi.