Tavuk

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk kadınının toplumdaki yerinin önemini ve hayatın her alanında kıymetini bilen bir anlayışla hareket ediyoruz.

Şanlı Türk tarihinden aldığımız ilhamla kadınların toplum ve siyaset hayatındaki rolüne çok önem veriyor ve kadınlarımız olmadan başarıya ulaşılamayacağını biliyoruz.

Hiç şüphesiz; ailemizi kuran, koruyan, Türk aile yapısını yaşatan ve gelecek nesillerin harcını sağlam karan, yarınlarımızı emanet edeceğimiz evlatlarımızı yetiştiren elleri öpülesi annelerimiz, kadınlarımızdır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi “Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır.”

 

Muhterem Dava Arkadaşlarım

Büyük Türk milleti 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir demokratik olgunlukla kararını vermiş ve Türk Devri’nin kapılarını açmıştır.

Şimdi önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan ve bize göre hayati öneme sahip Mahalli İdareler seçimleri vardır.

30 büyükşehir, 51 il, 922 ilçe, 386 belde olmak üzere, toplamda 1.389 belediyenin önümüzdeki beş yıllık yol haritası 31 Mart’ta milletimizin iradesi ile belirlenecektir.

2024 yılının önemli siyasi dönüm noktalarından biri olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için adaylarımızın büyük çoğunluğunu açıkladık ve işe koyulduk.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki yüzyıla Türk mührünü vurmak için çalışmalarımıza hız verdik.

Hem mevcut belediye sayımızı arttırmak hem de Cumhur İttifakı’nın başarısı için muazzam bir uyum içerisinde çalışmaya hazırız.

Bildiğiniz üzere 31 Mart Mahalli idareler seçimlerine bugünden itibaren 57 Gün vardır.

Önümüzdeki 57 gün içerisinde hepimize, özellikle de siz kıymetli hanımefendilere tarihi bir sorumluluk düşmektedir.

İşte bu tarihi sorumluluğun bilinciyle; Cumhurun zaferi, Türk milletinin geleceği, ülkemizin istikrarı ve yerel yönetimlerde zilletin oluşturduğu garabetin son bulması için, Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin, Bursa İçin Canla Başla çalışacağız.

Değerli Hanımefendiler

31 Mart 2019 tarihinden itibaren CHP yönetimine geçen belediyelerde vatandaşlarımız hizmete hasret kalmış, siyasi ikballerinin peşinde koşan belediye başkanlarının elinde adeta mahvolmuştur.

CHP Yerel yönetimlerde çuvallamış, sosyal medya belediyeciliğinden öteye geçememiştir.

Aziz milletimiz 31 Mart seçimleriyle yerel yönetimlere vurulan paslı zincirleri kırıp atmalı, bu kötü gidişata son vermeli ve Türkiye hızlanmalıdır.

Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize yerel yönetimler vasıtasıyla engel olmaya çalışan muhalefet cephesi sandıkta dersini almalı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Mahalli İdarelerle tam manasıyla kökleşmeli ve 31 Mart Cumhur İttifakı’nın zaferiyle taçlanmalıdır.

Şehirlerimiz Cumhur İttifakı’nın üretken belediyecilik anlayışına kavuşmalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yerel yönetimler vasıtasıyla kuşatmak isteyenler, milli birlik ve kardeşliğimizi hançerlemeye çalışanlar cumhurun karşısında kaybetmelidir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi;

“Cumhur İttifakı 31 Mart’ta, milli haklarımızın müdafaası için başarılı olmalıdır.

Cumhur İttifakı 31 Mart’ta, Türkiye’ye karşı sahnelenen beşinci kol faaliyetlerini kırmak için başarılı olmalıdır.

Cumhur İttifakı, siyaset ve diplomasi denklemlerinin Türkiye olmadan kurulamayacağının gösterilmesinin yanında, bölgesel ve küresel planda oyun kurucu vasfımızın devamı için başarılı olmalıdır.”

Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatları ile bu kutlu göreve hazırdır ve mutlaka başaracaktır.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım

Cumhur İttifakı kutlu bir iradenin tecellisi, şanlı tarihimizin bayraktarı, aziz Türk milletinin hizmetkârı ve bağımsızlığının teminatıdır.

Cumhur İttifakı Osmangazi’den Fatih Sultan Mehmed’e, Fatih’ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e uzanan köklü bir mazinin temsilcisi, aziz Türk milletinin müreffeh yarınlarının garantisidir.

İşte biz bu anlayış ile Cumhur İttifakı olarak Bursa’mızda tüm teşkilatlarımızla büyük bir uyum içerisinde çalışacak, Yüce Allah’ın izniyle Büyükşehirde ve tüm ilçelerimizde Herkes İçin Herkese Göre Belediye şiarıyla Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştıracağız.

Cenab-ı Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak birlik ve kardeşliğimize sahip çıkacak, siz kıymetli hanımefendilerin de gayretleri ile aziz milletimiz üzerinde oyun kuranların hesaplarını bu kutlu Birliğin Gücüyle bozacağız.

İnanıyorum ki Bursa Cumhura sahip çıkacak ve 31 Mart’ta Bursa bizim Türkiye Hepimizin diyerek şehrimizin geleceğini emin ellere teslim edecektir.

Katılımlarınızdan dolayı siz muhterem hanımefendilere ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.