Tavuk

İşbir Yatak'tan Emeklilere Özel Kampanya Yapıyor

İŞBİR YATAK’TAN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA….

İnovatif ürünleriyle uyku konforunu etkileyecek unsurlara karşı üstün koruma sağlayan İşbir Yatak, tüm emeklileri hak ettikleri kaliteli ve sağlıklı uykuyla buluşturuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını “Emekliler Yılı” olarak ilan etmesiyle birlikte, emeklilere yönelik önemli çalışmalar hayata geçirileceği belirtildi. Bu kapsamda sağlık, eğitim, kültür ve daha birçok alanda emeklilere avantaj sağlayacak yeni hizmetler sunmak üzere çalışmalara başlandı. Geçtiğimiz günlerde “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında katıldığı programda marka temsilcileriyle bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan; program kapsamında kamu kurumlarıyla, bankalarla ve özel sektörle protokoller yapılacağını ifade etti. Toplantıda yer alan İşbir Yatak ise gerçekleştireceği özel kampanyalarla emeklilere destek vereceğini ilan etti. Marka, tüm emeklilere ViscoStar Ped, Vira, Hempex ve Soft Ped yatak ürünlerinde net %20 indirim uygulayacağını duyurdu.

Kaliteli üretimi, inovatif tasarımları, çevreci yaklaşımı ve yıllara dayanan deneyimiyle sektörün en güçlü markalarından biri olan İşbir Yatak ile emekliler sağlıklı ve rahat uyku ile buluşuyor. ViscoStar Ped, Vira, Hempex ve Soft Ped yataklarda geçerli net %20 indirim uygulayan marka, her emeklinin rahat bir uyku uyumasına destek olmayı hedefliyor. Ülkemizin bugünlerinde emeği olan ve hayatının büyük bir kısmını çalışarak geçiren emeklilere destek olacaklarını belirten İşbir Yatak ve Ergo Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe; “Ülkemizin emektarları için her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Emekliler Yılı programı kapsamında yer alacağımızı ve kampanyalarımızla emeklilere destek olacağımızı duyurduk. İlk kampanyamızı hayata geçirdik ve yatak grubumuzda yer alan birçok ürünümüzde geçerli indirim kampanyamızı başlattık. Başlattığımız bu kampanya ile ülkemizdeki tüm emeklilerimize, uygun fiyatlarla kaliteli ve eşsiz bir uyku deneyimi sunmak istiyoruz.’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, “Emeklilere destek programımıza dahil olan tüm markalara teşekkür ederiz…”

Sosyal güvenlik reformunun hayata geçirilmesinden bugüne emekliler için birçok faaliyete imza attıklarını vurgulayan Işıkhan, “Hayatlarının en verimli yıllarını ailesi, ülkesi ve milleti için çalışarak, katma değer üreterek geçiren emeklilerimiz; her zaman bizim için çok değerlidir. Bu anlayışla, emekli vatandaşlarımızın hak ettikleri yaşam seviyesine ulaşabilmeleri için bugüne kadar birçok düzenlemeyi hayata geçirdik. Bu yıldan itibaren, Emeklilerimiz için bugüne kadar sağlamış olduğumuz imkanların çeşitlenerek artacağı bir süreci başlatıyoruz. Gerek kamu kurumlarımızla, gerek özel sektörle anlaşmalar, protokoller yaparak, emeklilerimize yönelik özel fırsatlar sunarak, onların; sosyal ve ekonomik olarak da desteklenmesini sağlamak üzere çalışmalarımıza devem edeceğiz. Programımız kapsamında bizlere destek olan tüm markalara şimdiden teşekkürlerimizi iletmek isterim.” şeklinde konuştu.

İşbir Yatak ile uyku kalitesi maksimuma çıkıyor

Yıllara dayanan tecrübesi ve yüksek teknolojili ürünleriyle sağlıklı uyku çözümleri sunan İşbir Yatak, emeklilere özel hayata geçirdiği indirim kampanyasıyla uyku kalitesini en üst seviyeye taşıyor. Hygiene+ Kumaş Teknolojisi ile tasarlanan Vira yatak, kullanıcılarına kaliteli bir uyku deneyimi sunuyor. Hygiene+ dolgu malzemesi ve örme kumaşın bir araya gelmesiyle ekstra hijyen sunan yapısı sayesinde kullanıcılar rahat bir şekilde uykuya dalıyor. Kumaşındaki bitki özleri sayesinde rahatlatıcı bir etkiye sahip olan Hempex yatak, kullanıcıların dinlenmiş ve enerjik bir şekilde uyanmasına yardımcı oluyor. Her türlü yatağın üzerine yerleştirilebilen ViscoStar Ped, ısıya ve basınca dayanıklı Viscoelastik malzeme sayesinde konforlu uyku sunuyor. Yaysız olarak tasarlanan ergonomik Soft Ped ise, yüksek kaliteli PU süngeri sayesinde hava geçirgenliği ile rahat ve keyifli bir uyku ortamı oluşturuyor.