Tavuk

2023 Hit Hop Türkiye Şampiyonası Yapıldı

Pınar Kido,   Hip Hop Türkiye Şampiyonası’na Renk Kattı

Pınar Kido sponsorluğunda gerçekleştirilen T.C. Gençlik Spor Bakanlığı Türkiye Dans Sporları Federasyonu Serbest Stil 2023 Hip Hop Türkiye Şampiyonası’nda kazananlar kupa ve madalyalarını aldı.

Çocuklara özel üretilen kalsiyum kaynağı ve lezzetli ürünleriyle Pınar Kido, bu yıl 21-22 Haziran tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen T.C. Gençlik Spor Bakanlığı Türkiye Dans Sporları Federasyonu Serbest Stil 2023 Hip Hop Türkiye Şampiyonası’nın sponsoru oldu.

Şampiyonaya Türkiye genelinde tescil ve lisans yenileme işlemlerini tamamlayan kulüp ve sporcuların katılımıyla 1120 lisanslı sporcu katıldı. Değerlendirme sonucunda her kategorinin ilk 3 derecesini alan sporculara kupa ve madalya verildi. Kazanan sporcular, uluslararası şampiyonalarda milli sporcu olarak ülkemizi temsil edecek.

1’incilik kupası Kido maskotundan

Pınar Kido, katılımcılara yarışma boyunca hem Pınar meyve suyu hem de Kido ürünlerinden ikram etti. Organizasyonda Gizem Ecem Çebi Dans Okulu organizatörlüğündeki dansçı çocuklar, dans gösterisi sergiledi. Yarışma boyunca sahne ve etkinlik alanında çocukların eğlence ve dansına ortak olan Kido maskotunun Solo Yarışması’nın ödül töreninde 1’incilik kupasını teslim etmesi, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Eğlenceyi merkezine alan Pınar Kido, dansın bir spor olduğunu biliyor, dans ile çocukları fiziksel aktiviteye teşvik etmeyi ve sporun gelişimlerindeki önemini vurgulamayı amaçlıyor.

Resim önizlemesi